יום ראשון, 19/05/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

ספינג אורירי מבפנים וקריספי מבחוץ

ספינג טעים מאוד חובה להכין

14:41 ,23/11/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / ספינג אורירי קריספי מבחוץ וטעים חובה להכ
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

ספינג טעים
אז מה צריך?
קילו קמח
2 כפות שמרים
2 ביצים
4 כפות סוכר
כף ערק
כף מלח
800 מ״ל מים
אופן הכנה:
בקערה נשים קמח שמרים סוכר נערבב נוסיף ביצים ערק מים פושרים ומלח בסוף נלוש טוב הבצק דביק וככה אמור להיות נתפיח חצי שעה לאחר חצי שעה נוריד אויר ושוב נלוש כמה דקות נחזור על הפעולה 3 פעמים בפעם האחרונה נשים כף שמן ונתפיח עוד חצי שעה נטגן בטמפרטורה של 160 מעלות נניח על נייר סופג ונטבול בסוכר יוצא מושלם בהצלחה🫶

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

7 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. כנרת הגיב:

    בחיים לא הכנתי עכשיו הולכת לנסות, נראה טוב

  2. מיכל חי הגיב:

    מושלם לגמרי

  3. יעלי הגיב:

    יופי עכשיו יש לי משהו מעניים להכין להם לחג, תודה רבה

    1. ליאורה הגיב:

      גם אני מצטרפת 🙂

  4. שושי לוי הגיב:

    יאמייי הכי בזמן!!!!! אוורירי מכורה למתכונים השווים שלך

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו