חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
סלט רצועות פלפלים קלויים מהמם
מושלם לחגים, לשבת ובכלל
סלט רצועות פלפלים קלויים מהמם
מושלם לחגים, לשבת ובכלל
יש אפשרות לקלות הפלפלים בתנור רק עם שמן ומלח ורק אחר כך להוסיף שום כתוש ועשבי התיבול ולערבב, וישנה אפשרות להכניס את כל המצרכים יחד לתנור.
בשניהם התוצאה מצוינת
המצרכים:
5-6 פלפלים מכל הצבעים נקיים מגרעינים, שטופים וחתוכים לרצועות או לפלחים(אפשרי גם פלפלים ננסיים)
שיני שום קלופות ושטופות, שלמות או פרוסות לחצאים, מ 1 ראש שום
רבע-חצי צרור פטרוזיליה/כוסברה שטופה וקצוצה (כמובן שאפשר גם וגם)
כרבע-חצי כוס שמן זית – תלוי בכמות הפלפלים
מלח (כחצי כפית שטוחה)
אופן ההכנה:
1. בקערה גדולה/או בתבנית תנור רחבה, מרופדת בנייר אפייה, שמים את רצועות הפלפלים, את שיני השום שלמות/פרוסות לחצאים, רבע-חצי כוס שמן, חצי כפית מלח שטוחה ואת עשבי התיבול.
2. מערבבים היטב את כל המצרכים.
3. מי שעירבב בקערה – מרפדים תבנית תנור שטוחה גדולה בנייר אפייה
4. מסדרים את כל הפלפלים על התבנית ומכסים עם נייר כסף.
5. אופים בחלק התחתון של התנור בחום בינוני-גבוה, 200 מעלות למשך כ-15 דקות או יותר, עד שהפלפלים מתרככים (תלוי בחום התנור, ולכן יש לוודא ולבדוק – המטרה היא שהירקות יתרככו ולא יחרכו)
6. מורידים את נייר הכסף מעל הירקות, מעבירים התבנית לחלק העליון של התנור וצולים עוד כ 5 דקות, או יותר, על חום של כ 200 מעלות, עד להשחמה קלה של הפלפלים והשום.
7. בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק
מוזמנים לעקוב, להכין ולשתף
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט פלפלים קלויים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
מושלם, כיף להפגש שוב עם המתוכנים שלך כאן
תודה רבה
המתכונים הכי טובים ברשת 🙂
ממש תודה רבה
מושלם ונראה מעולה חג שמח
תודה רבה וחג שמח