חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
סלט פלפלים ועגבניות
סלט מעולה מירקות טריים בלי מלח, המתבשל לאיטו מס' שעות עד למיצוי הטעמים

בסלט הטעים הזה אין טיפת מלח ותבלין. הבישול הארוך מעניק טעם מתקתק ובזה ייחודו.
המצרכים:
4 בצלים גדולים קצוצים לקוביות קטנות
שיני שום קצוצות מ 1 ראש שום גדול
4 פלפלים מכל הצבעים קצוצים לקוביות קטנות
5 עגבניות גדולות קצוצות לקוביות
4 כפות שמן
אופן ההכנה:
1. בסיר רחב וגדול מחממים את השמן ומטגנים את הבצלים הקצוצים עד להזהבה.
2. מוסיפים את שיני השום הקצוצות, מערבבים ומטגנים עוד כדקה-שתיים.
3. מוסיפים את הפלפלים, מערבבים וממשיכים לטגן מספר דקות, כ 4-5 דקות.
4. מוסיפים העגבניות, מערבבים ומביאים לרתיחה עדינה. מורידים לאש קטנה ומבשלים עם מכסה סגור.
5. מידי חצי שעה מערבבים ובודקים את מצב הנוזלים.
6. רצוי לבשל את הסלט עד לספיגת כל הנוזלים, תהליך שיכול לקחת כשעתיים ואפילו שלוש, כל אחד וטעמו במידת הסמיכות הרצויה.
7. אני מבשלת עד לספיגת כל הנוזלים, כך מגיעים למיצוי טעמים, סמיכות ומתקתקות של הסלט.
8.בתיאבון
המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, ביוטיוב, בטיקטוק ובפייסבוק
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט עגבניות ופלפלים
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
אשמח לקבל עוד מתכונים מצויינים, תוצרת ידיך.
בשמחה. יש באתר מבחר של מתכונים
אכין לשבת, נראה מעולה,תודה,
המטבח הכי טעים בארץ 🙂
תודה רבה
שווה ביותר, אנסה לעשות כתוספת לצהורים
תודה רבה
חבל שאי אפשר לשתף תמונה הכנתי ויצא מושלם!! תודה רבה
מהמם, רמת המתיקות בטח נגזרת מכמות הבצל…
וגם מהשום. תודה רבה
מתה על המתכונים האותנטיים שלך
ממש תודה רבה