יום שישי, 22/11/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

סלט ירקות אנטיפסטי מהמם

סלט מושלם וטעים כמו שמגישים במסעדות מדהים כתוספת לארוחה, כארוחת ערב ובכלל להגשה גם לאורחים

15:14 ,24/01/24
המטבח של שרה מיכאלי
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט ירקות אנטיפסטי מהמם
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

סלט ירקות אנטיפסטי מטריף

סלט מושלם וטעים כמו שמגישים במסעדות
מדהים כתוספת לארוחה, כארוחת ערב ובכלל להגשה גם לאורחים

כמובן שאפשרי לשחק עם הכמויות, עם סוגי הירקות, להוריד/להוסיף. דוגמת: קולרבי, סלק מבושל, עלי סלרי, מיץ לימון וכו'…

המצרכים לירקות האפויים:

1 חציל חתוך לקוביות בינוניות
1קישוא שטוף וחתוך לקוביות בינוניות
1 קופסת פטריות שלמות שטופה/2 קופסאות שימורי פטריות שלמות ומסוננות ממים
3-4 גזרים קלופים חתוכים לעיגולים/חצאי עיגולים
1 בטטה קלופה וחתוכה לקוביות בינוניות
2 או 3 פלפלים במגוון צבעים שטופים ומנוקים וחתוכים לקוביות בינוניות

כ 1/2 כוס שמן זית (יותר או פחות, תלוי בכמות)

המצרכים לתיבול הירקות לאחר הצלייה בתנור:

1 או 2 בצלים סגולים בינוניים קצוצים דק
1/2 צרור כוסברה שטופה וקצוצה דק
1/2 צרור פטרוזיליה שטופה וקצוצה דק
מיץ מ 1 לימון (לא חובה)
מלח (להתחיל עם חצי כפית)

אופן ההכנה:

1. מרפדים תבנית גדולה שטוחה בנייר אפייה

2. משטחים את כל הירקות על התבנית ומפזרים מלח ושמן זית (למעט הבצלים הקצוצים, עשבי התיבול ומיץ הלימון)

3. מעסים את כל הירקות בשמן ובמלח

4. מכסים את התבנית בנייר כסף

5. אופים בתנור בחום של כ 220 מעלות, למשך כ 20 דקות (או יותר, תלוי בתנור) או עד שהירקות מתרככים

6. מורידים את נייר הכסף, וממשיכים לאפות בחום עליון עוד כ 10-15 דקות עד שהירקות משחימים מעט

7. מעבירים הירקות לקערה גדולה ומצננים מעט

8. מוסיפים את עשבי התיבול, מיץ הלימון, הבצלים הקצוצים

9. מערבבים ומתקנים התיבול

10.מגישים

11.בתיאבון

לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם, בטיקטוק, ביוטיוב ובפייסבוק

קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / סלט ירקות אנטיפסטי

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. זאב גבריאלי הגיב:

    מאוהבת במתכונים שלך

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

  2. דנה אור הגיב:

    מושלםםםםם

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

  3. מוריה הגיב:

    טעים ובריא, אהבתי מאוד

    1. שרה הגיב:

      תודה רבה

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו