יום שישי, 13/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

מתכון למשלוחי מנות

בואו להכין איתי משלוח מנות

12:04 ,28/02/23
מטר פרץ
קרדיט: מטר פרץ
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מה קורה חברים ? הפעם בסרטון מתכונים למשלוח מנות לחג הפורים !!

עוגיות חמאה:
המצרכים:
חבילה נטורינה (200 גר')
3/4 כוס אבקת סוכר (130 גר')
1.5 כוס קמח (220 גר')
כפית תמצית וניל
אופן ההכנה:
1.בקערת מערבל עם וו גיטרה מערבלים במהירות בינונית את הנטורינה עם האבקת סוכר והתמצית וניל עד לקבלת קרם אחיד. מוסיפים את הקמח וממשיכים לערבל עד לקבלת בצק אחיד

2.עוטפים בניילון נצמד ומעבירים לקירור של שעה לפחות.

3.מעבירים את הבצק לאחר הקירור למשטח מקומח. מקמחים את המערוך והבצק ומרדדים לעובי של חצי ס"מ. במידה והבצק דביק מקמחים קלות את הבצק והמערוך. שימו לב לא לרדד דק מדי.

אופים בתנור שחומם מראש ל180 מעלות כ 9 דק עד להזהבה קלה של העוגיות. מצננים לחלוטין לפני הגשה או אריזה.

אלפחורס:
לכ-25 עוגיות:
100 גרם נטורינה רכה מאוד
1/2 כוס אבקת סוכר (60 גר')
2 חלמונים L
3/4 כוסקורנפלור (100 גר')
3/4 כוס קמח (105 גר')
1/2 כפית אבקת אפייה
מלית וקישוט:
צנצנת ריבת חלב
1/2 כוס קוקוס טחון
אופן ההכנה:
1.מערבלים את הנטורינה עם אבקת סוכר בקערת מיקסר, עד לקבלת תערובת אחידה ורכה.

2.מוסיפים את החלמונים ומערבלים היטב.

3.מנפים פנימה את הקורנפלור, קמח ואבקת אפייה ומערבלים רק עד לקבלת בצק אחיד, רך וחלק.

4.על גבי נייר אפייה מקומח בנדיבות מרדדים את הבצק לשכבה דקה בעובי של פחות מחצי ס״מ. קורצים מהבצק עיגולים בקוטר 3-4 ס״מ ומעבירים לתבנית אפייה מרופדת בנייר אפייה במרווחים קלים.אופים בתנור שחומם מראש ל-175 מעלות כ-9 דקות, עד להזהבה קלה מאוד. מוציאים ומצננים.

5.הופכים מחצית מהעוגיות כך שצידן התחתון יפנה כלפי מעלה. מזלפים או מורחים ריבת חלב. סוגרים בעדינות בעוגייה נוספת. לוחצים קלות כך שהמלית תציץ מהצדדים.

6.מגלגלים כל עוגייה בקערת קוקוס כך שתצופה מצידיה בקוקוס.

כדורי שוקולד:
ל30 כדורים:
חצי כוס חלב (120 מ"ל)
2 חבילות שוקולד מריר
1 חבילת שוקולד חלב
חבילת ביסקוויטים
100 גר' נטורינה
לציפוי:
קוקוס או סוכריות צבעוניות
אופן ההכנה:
1.ממיסים במיקרו בפולסים קצרים את הנטורינה, השוקולד והחלב.

2.מפוררים את הביסקוויטים.

3.מערבבים את התערובת עם הביסקוויטים עד לקבלת עיסה אחידה ונוחה לכדרור.

מצננים מעט במקרר, יוצרים כדורים קטנים ומגלגלים בציפוי.

 

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

10 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. לאה הגיב:

    נראה ממש טוב חבל שאין סרטון

    1. תודה רבה יקירה, יש סרטון. לא הצלחתי לפרסם כאן. מוזמנת לחפש ביוטיוב מטר פרץ משלוח מנות. או לנסות להעתיק מהתגובה שלי את הקישור https://youtu.be/ZswJHYZZeDo

  2. שרה אלימלך הגיב:

    שווה לגמרי אלופה

    1. תודה רבה 💜💜💜💜

  3. שטולה הגיב:

    מהמם! למה אי אפשר לראות את הסרטון?

  4. ליאורה חן הגיב:

    ככה בדיוק אני רוצה להכין את זה עם כל הרעשנים מסביב, צבעוני ויפה תודה

    1. בשמחה רבה 💜💜💜💜

  5. מורן הגיב:

    נתת לי רעיון מצויין בדיוק מחפשת מה לעשות השנה נראה קל פשוט ולא יקר

    1. איזה כיף, שמחתי לעזור 💜

כתבות נוספות של Matar Peretz
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו