חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
מתכון ללביבות
בואו להכין איתי לביבות לחג החנוכה 💕
הפעם מתכון ללביבות חג שמח 💕
מצרכים:
1 בצל בינוני
3-4 תפוחי אדמה בינוניים
2 גזרים
3 כפות קמח (מומלץ לשים 5 כפות קמח) – ולהוסיף כוסברה קצוצה
2 ביצים
כפית מלח
מעט פלפל שחור
אני משתמשת בסלייסר כי זה יותר נוח לי אפשר להשתמש בפומפייה.
את הבצל נקלף ונקצוץ דק דק.
נשים בקערה.
את תפוחי האדמה נקלף ונגרד בפומפייה / נחתוך לקוביות ואז נכניס לסלייסר.
יותר נוח לעשות את זה בחלקים ולשים כל פעם כמות תפוח אדמה בסלייסר.
אני מוציאה את תפוח האדמה ומעבירה למסננת.
מועכת עם הידיים את תפוח האדמה ואז סוחטת ידנית ומעבירה לקערה.
עושה את אותו תהליך לכל כמות תפו"א שיש לי.
קולפת את הגזר וחותכת לרצועות, אפשר פשוט לגרד בפומפייה אני מעבירה לסלייסר.
את זה לא צריך לסחוט. וישר מעבירה לקערה.
מוסיפה לקערה:
2 ביצים , 3 כפות קמח (מומלץ +5כוסברה קצוצה), כפית מלח וקצת פלפל שחור ומערבבת.
בינתיים שמה מחבת על הגז ומוסיפה שמן, השמן צריך להגיע עד חצי מגובה הלביבה.
ולכן זה נקרא שמן חצי עמוק.
מחכה שהשמן יהיה חם אבל לא חם מידי.
ומתחילה לעשות את הלביבות, אפשר בעזרת כף ואפשר לעשות פשוט בידיים.
נותנת לזה טיגון עד שמתחיל להזהיב והופכת.
וזהו.
שיהיה בתיאבון !!
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
משהו וטוב לחג, תודה על המתכון אנסה לשבוע הבא
מקווה שניסית ויצא טעים ! שבוע מבורך
נראה טוב רק לא מצליחה להבין איפה משתלב הלימון שהשתרברב בתמונה
תודה יקירה, הלימון לא נמצא במתכון..אנחנו נוהגים לסחוט לימון על הלביבה ולאכול אותה עם חריף בצד חח ❤️
מאמצת אותו כי הוא נראה קל וכנראה גם טעים
איזה כיף תודה רבה ❤️
יאוו כמה מתכונים מצאתי כאן לחג, אתן פשוט אלופות
איזה כיף תודה חג שמח ❤️❤️❤️
נראה מושלם מוכשרת שכמוך כיף לעקב כאן אחרי המתכונים שלך
איזה כיף איך ריגשת אותי 💕💕💕💕
איזה כיף תודה וחג שמח 💕