שבת, 26/04/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

מאפינס/מאפי קדאיף עם בשר מתובל

מנה חגיגית וטעימה ומעולה כמנה ראשונה בארוחת החג/שבת ובכלל

13:10 ,11/09/22
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

מאפינס/מאפי קדאיף עם בשר מתובל – כ 10-12 מאפים

מומלץ להגשה עם סלט ירקות קצוץ דק מעל הקדאיף וזילוף של טחינה

המצרכים:

נדרש: תבניות מאפינס או רינג לעיצוב

חצי חבילת קדאיף
כרבע/חצי כוס שמן
1/4 כפית מלח

1/2 ק"ג בשר טחון בקר/שווארמה הודו
2 בצלים קצוצים
1/2 כפית כמון
1/2 כפית מעורב ירושלמי/על האש/או כל תבלין אחר לתיבול בשרים
1/2 כפית שטוחה מלח
שמן

אופן ההכנה:

1.       בקערה חותכים את שערות הקדאיף המושרות לחתיכות קטנות עם מספריים או סכין

2.       בקערה משמנים את השערות עם רבע/חצי כוס שמן ומעט מלח (תלוי בכמות הקדאיף) ומערבבים

3.       בסיר טיגון מטגנים בכ – 4 כפות שמן את הבצלים עד להזהבה יפה. מוסיפים את הבשר הטחון

4.       מטגנים הבשר תוך כדי שמפוררים אותו עד להשחמה.

5.       מוסיפים את התבלינים – כמון, מעורב ירושלמי, מלח ומערבבים היטב ומכבים הגז.

6.       משמנים במעט מאוד שמן את תבניות המאפינס. לוקחים כחופן קטן בכף היד של שערות קדאיף ומרפדים את תבניות המאפינס

7.       מעליהם מניחים מעט תערובת של הבשר טחון וסוגרים עם חופן נוסף של שערות קדאיף את המאפינס.

8.       אופים בתנור של כ 180 מעלות בערך כ 15 דקות, או עד להשחמה קלה. להיזהר מחימום יתר

9.       בתיאבון

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

9 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מוריה הגיב:

    רצה להכין, הילדים ימותו על זה

  2. אמלא ואבלא הגיב:

    למותתתת

  3. חני הגיב:

    המאכל האהוב עלי

    1. אלופה הגיב:

      גם עלי חחח

כתבות נוספות של שרה מיכאלי
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו