חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
ירקות אפויים בטימין
אתם לא מבינים איזה ריח מתפשט בבית
ירקות אפויים בטימין
אתם לא מבינים איזה ריח מתפשט בבית
טיפ ממני לרפד את תבניות התנור בנייר כסף, ולאחר מכן לשים נייר אפייה
ירקות אפויים בטימין
מנה קלה להכנה, טעימה גם כתוספת לארוחה וגם לארוחת ערב בריאה וטעימה
הטימין מוסיף טעם וריח נפלאים.
אפשרי כמובן לגוון בירקות שאוהבים כמו קישואים, פטריות, גזרים וכו'
המצרכים ל 2 מנות:
2 בטטות קלופות וחתוכות לפרוסות בעובי בינוני
2 קישואים בינוניים שטופים וחתוכים לעיגולים או לרצועות בעובי בינוני כמו צ'יפסים
2 בצלים סגולים קלופים וחצויים לחצי או לרבעים
כף גדושה של טימין מיובש או מס' ענפי טימין
1/2 כפית מלח
כ 3-4 כפות שמן זית
אופן ההכנה:
• מרפדים תבנית אפייה שטוחה בנייר אפייה
• מניחים את הירקות החתוכים על הנייר ומפזרים את הטימין, המלח ומעל את השמן
• מעסים את הירקות שיצופו בתבלינים
• מכסים בנייר כסף ואופים בתנור בחלקו התחתון בחום של כ 200 מעלות למשך כ- 20 דקות (פחות או יותר, תלוי בתנור!!!)
• מורידים את נייר הכסף ואופים בחלקו העליון של התנור למשך כ 15 דקות או עד שהירקות משחימים
• בתיאבון
לעוד מתכונים תעקבו אחריי המטבח של שרה מיכאלי באינסטגרם בטיקטוק ביוטיוב ובפייסבוק:
קרדיט: המטבח של שרה מיכאלי / ירקות אפויים בטימין
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
גם בריא וגם טעים, אנסה בהזדמנות
איזה כיף, תודה
מושלם, מעניין יהיה לראות את המתכונים שלך לפסח
תודה רבה
מתכון יעלה השבוע, יש גם מבחר של מתכונים גם באתר שמותאמים לפסח, וניתן להחליף לקמח מצה
גם בריא ברמות, אלופה, כיף לפגוש שוב את המתכונים שלך
ממש תודה רבה