יום ראשון, 22/12/2024
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

חם חם מבית שאן ככה קוראים למאפה הטעים הזה

חם חם טעים

16:35 ,28/08/23
הודיה בן חיון
קרדיט: הודיה בן חיון / חם חם טעים
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

חם חם טעים
אז מה צריך?
קילו קמח
2 כפות שמרים
1 סוכר וניל
4 כפות סוכר
חצי כוס שמן
שקית אבקת אפייה
כף מלח
3 וחצי כוסות מים פושרים כוס שתיה קרה
לסירופ:
חצי קילו סוכר
כוס וחצי מים
מיץ מחצי לימון סחוט
אופן הכנה: נכין קודם את הסירופ ואז נתחיל עם הבצק בקערת מיקסר נוסיף קמח שמרים סוכר ואבקת אפייה נערבב נוסיף מים שמן ומלח נלוש נתפיח 10 דקות נוריד אויר ונתפיח עוד שעה נרדד אני קרצתי לבבות עם קורצן ונשים אותם על נייר אפייה חתוך לריבועים כדי לשמור על הצורה נתפיח עוד כ-20 דקות ונטגן בשמן עמוק בטמפרטורה 160 מעלות נטבול בסירופ ונהנה

הודיה בן חיון

קרדיט: הודיה בן חיון / חם חם טעים

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

6 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. רונית הגיב:

    נראה מושלם לגמרי ולגמרי השם של זה מגניב אלופה

  2. יעל בניטה הגיב:

    אהבתי את צורת הלב!

  3. שירה חגי הגיב:

    שמעתי על זה פעם, אולי זו הזדמנות להכין

    1. אורלי חן הגיב:

      השם לגמרי מגניב אבל ניראה מלא שמן….

  4. שמרית הגיב:

    חחח קרעת אותי עם השם. המצאה שלך?

כתבות נוספות של הודיה בן חיון
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו