חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
בסבוסה עוגת סולת
עוגת סולת, בסבוסה כך כך טעימה וקלה להכנה שנגמרת מהר
מצרכים לבצק:
4 ביצים
1 כוס סוכר
1 כוס קמח
1,1/1 כוסות סולת
1 כוס שמן
1 כפית אבקת אפייה
שקדים ללא קליפה
1 כפית תמצית וניל
מצרכים לסירופ:
1 כוס סוכר
1/4 כוס מיץ תפוזים
2 כפות דבש או מייפל
1 כוס מים
אני משתמשת בכוס מדידה בינלאומית.
לשים בקערה את הביצים והסוכר ולערבל עד לצבע בהיר, להוסיף את השמן, אבקת אפיה ולערבב, להוסיף את הקמח ולערבב, להוסיף את הסולת ולערבב, להוסיף תמצית וניל ולערבב לתערובת אחידה.
לשמן תבנית בינונית וליצוק את התערובת לתבנית,
להכניס לתנור שחומם מראש 180 מעלות ולאפות כ-30 דקות, אפשר לבדוק עם קיסם כשהוא יוצא יבש, להוציא את העוגה מהתנור ולצנן לחלוטין.
אני שמה בסיר קטן על הגז את מצרכי הסירופ, מביאה לרתיחה, מנמיכה את הלהבה ומבשלת כ-10 דקות.
כשהעוגה התקררה אני חותכת לאורך ולרחב מעט באלכסון ויוצקת את הסירופ החם על כל העוגה.
למתכונים נוספים חפשו ביוטיוב סמדר יפרח או מהמטבח שלי באהבה! אשמח שתרשמו לערוץ, לייק ותגובה בבקשה, תודה רבה! קישור לסרטון המלא
קרדיט: 1
קרדיט: 2
קרדיט: 3
קרדיט: 4
קרדיט: 5
קרדיט: 6
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
ואו איזה שלמות כל הכבוד להסבר שלך
תודה יקירה✨
יאמי חייבת להכין תודה
תודה יקירה✨
קישור לסרטון המלא https://youtu.be/TT_WtheHHZQ