יום שני, 17/02/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קינוח כוס מרשים וקל: קראמבל, קצפת, תותים

אביבית שלומוביץ-דהן, לימודי קונדיטוריה לאופה ביתית בדיגיטל

10:37 ,19/01/23
אביבית שלומוביץ-דהן
קרדיט: מרינה קוגן / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

לשכבת עוגיות:

400 גרם חבילת ביסקוטים טחונים גס /עוגיות טחונות גס/ קראמבל עבודת יד ראו למטה מתכון

לקצפת:

שתי חבילות שמנת מתוקה להקצפה 500 גרם או קצפת צמחית לגירסת פרווה

80 גרם אבקת סוכר

תמצית וניל איכותית

לשכבת תותים:

חבילת תותים טריים חתוכים לקוביות

הכנה:

1. מקציפים את חומרי הקצפת לקצפת רכה מעבירים לשקית זילוף ושמים בצד.
2. שמים בכוסות הגשה שקופות פירורי עוגיות בשכבה נאה.
3.ממלאים מעל בקצפת שכבה נאה.
4.שמים מעל שכבת תותים. חוזרים שוב על הפעולה לקבל עוד שכבות.
5.מקשטים בתות טרי.

דגשים:
-לקראמבל עבודת יד- 150 גרם קמח 100 גרם סוכר 100 גרם חמאה מעבדים הכל יחד. שמים בתנור ל10 דק' בחום 180 תשגיחו שלא ישרף… מקררים לאחר האפיה, מפוררים במעבד מזון ויש לכם קראמבל!!

-ניתן להכין כמה שעות מראש לפני הגשה, לשמור במקרר שהכוסות עטופות בנייליון נצמד.

מוזמנים לפייסבוק או לאתר שלי: אביבית טכניקות באפייה

לאינסטגרם שלי: avivit shlomovich dahan

קרדיט: אביבית שלומוביץ-דהן, לימודי קונדיטוריה לאופה ביתית בדיגיטל / קינוח כוס מרשים וקל: קראמבל, קצפת, תותים

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

4 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. יוכבד הגיב:

    מושלם!! בדיוק מה שאני צריכה לחג

  2. רחלי לב הגיב:

    הכנתי אבל קצת שונה בגימור, יצא מדהים חבל שאי אפשר להעלות כאן תמונה

  3. שירי מור הגיב:

    מתכון פיצוץ!

  4. רבקי הגיב:

    נראה ממש שווה, אנסה לשבת בעזרת ה

כתבות נוספות של אביבית שלומוביץ
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו