חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם
קוקילידה ביתית סופר טעימה!
אביבית שלומוביץ-דהן, לימודי קונידטוריה דיגיטלית לאופה ביתית
קוקילידה היא השילוב האולטימטיבי בין שכבת עוגיות בראוני עם גלידה באמצע… שילבתי במתכון קפה ואגוזים להעשרת הטעם אבל לא חייבים…
לשכבת הבראוניז "קוקי":
400 גרם שוקולד מריר
200 גרם חמאה/נטורינה
300 גרם ביצים
קורט מלח
320 גרם סוכר לבן
מעט תמצית וניל
280 גרם קמח רב תכליתי/קמח עוגיות
60 גרם קקאו
60 גרם אגוזים/בוטנים/פקאנים חתוכים דק לא חובה
10 גרם אבקת נס קפה לא חובה
1. ממיסים בקלחת חמאה ושוקולד מריר מעבירים לקערה.
2. מוסיפים לקערה ביצים מלח סוכר וניל וטורפים היטב.
3.מוסיפים קמח, קקאו,ונס קפה מנופים ומקפלים עם מרית.
4. מוסיפית אגוזים ומערבבים.
5. אופים בתבנית 2020 ב 170 מעלות כ 20 דקות.
לצנן לגמרי.מומלץ לשמור במקרר עד הרכבה.
לגלידה:
400 גרם שמנת מתוקה מוקצפת /צמחית
200 גרם חלב מרוכז ממותק
10 גרם תמצית קפה
70 גרם שוקולד מגורד מריר
70 גרם אבקת סוכר
1. מוסיפים לקצפת חלב מרוכז,נס קפה ואבקת סוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מוסיפים שוקולד מגורד ומערבבים.
הרכבה:
חותכים את שכבת הבראוניז לשני חלקים שווים.
על חלק אחד מורחים את הקצפת גלידה ומיישרים.
מכסים בחלק הנוסף ומהדקים. מקפיאים 4 שעות לפחות עדיף ללילה.
חותכים לריבועים בגודל שרוצים ומגישים.
רוצה לקבל למחשב שלך שיעור אפיה מתנה? כנסי לאינסטגרם/לפייסבוק שלי
קרדיט: אביבית שלומוביץ דהן / קוקילידה ביתית סופר טעימה!
חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים
ניראה מושלם
המתכון הכי טוב לעוגה הזו שמצאתי בגוגל תודה
מהמם, חבל שאין בסרטון את התהליך אבל נראה ממש מושלם
לגמרי נראה מושלם ובאמת חבל שאין את התהליך, ככה הכי נוח להכין אני מדליקה ועושה לפי הסרטון חחח
מתכון מנצח אלופה,