יום שני, 17/02/2025
האנשים שלי
עמוד הבית » אוכל ומתכונים

קוקילידה ביתית סופר טעימה!

אביבית שלומוביץ-דהן, לימודי קונידטוריה דיגיטלית לאופה ביתית

12:49 ,19/01/23
מרינה קוגן
קרדיט: מרינה קוגן / 1
בואו לכתוב בחבּוּרֶה!

חבּוּרֶה בנויה מתוכן גולשים.
גם אתם מעוניינים לכתוב ולהשפיע?
הצטרפו והעלו עכשיו את התוכן שלכם

הצטרפות

קוקילידה היא השילוב האולטימטיבי בין שכבת עוגיות בראוני עם גלידה באמצע… שילבתי במתכון קפה ואגוזים להעשרת הטעם אבל לא חייבים…

לשכבת הבראוניז "קוקי":

 
400 גרם שוקולד מריר

200 גרם חמאה/נטורינה

300 גרם ביצים

קורט מלח

320 גרם סוכר לבן

מעט תמצית וניל

280 גרם קמח רב תכליתי/קמח עוגיות

60 גרם קקאו

60 גרם אגוזים/בוטנים/פקאנים חתוכים דק לא חובה

10 גרם אבקת נס קפה לא חובה

 
1. ממיסים בקלחת חמאה ושוקולד מריר מעבירים לקערה.

 
2. מוסיפים לקערה ביצים מלח סוכר וניל וטורפים היטב.

 
3.מוסיפים קמח, קקאו,ונס קפה מנופים ומקפלים עם מרית.

 
4. מוסיפית אגוזים ומערבבים.

 
5. אופים בתבנית 2020 ב 170 מעלות כ 20 דקות.

 
לצנן לגמרי.מומלץ לשמור במקרר עד הרכבה.

 
לגלידה:

 
400 גרם שמנת מתוקה מוקצפת /צמחית

 
200 גרם חלב מרוכז ממותק

 
10 גרם תמצית קפה

 
70 גרם שוקולד מגורד מריר

 
70 גרם אבקת סוכר

 
1. מוסיפים לקצפת חלב מרוכז,נס קפה ואבקת סוכר ומקציפים לקצפת יציבה. מוסיפים שוקולד מגורד ומערבבים.

 
הרכבה:

 
חותכים את שכבת הבראוניז לשני חלקים שווים.

 
על חלק אחד מורחים את הקצפת גלידה ומיישרים.

 
מכסים בחלק הנוסף ומהדקים. מקפיאים 4 שעות לפחות עדיף ללילה.

 
חותכים לריבועים בגודל שרוצים ומגישים.

רוצה לקבל למחשב שלך שיעור אפיה מתנה? כנסי לאינסטגרם/לפייסבוק שלי

קרדיט: אביבית שלומוביץ דהן / קוקילידה ביתית סופר טעימה!

חבּוּרֶה מספקת פלטפורמה לכותבי תוכן ואינה אחראית על איכות ואמינות התוכן ובכלל. לדיווח על טעות או הפרת זכויות ולכל דיווח על התוכן לחץ כאן. ייתכן שהתמונות בכתבה יהיו כפופות לזכויות יוצרים

5 תגובות
כתיבת תגובה

האימייל לא יוצג באתר. שדות החובה מסומנים *

  1. מיכאל דנינו הגיב:

    ניראה מושלם

  2. הודיה הגיב:

    המתכון הכי טוב לעוגה הזו שמצאתי בגוגל תודה

  3. יהודית שוקרון הגיב:

    מהמם, חבל שאין בסרטון את התהליך אבל נראה ממש מושלם

    1. אסתר הגיב:

      לגמרי נראה מושלם ובאמת חבל שאין את התהליך, ככה הכי נוח להכין אני מדליקה ועושה לפי הסרטון חחח

  4. רעות מן הגיב:

    מתכון מנצח אלופה,

כתבות נוספות של אביבית שלומוביץ
עוד באותו מדור
ajax loader
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
- תוכן בבדיקה טרם עלה לאתר -
האפליקציה שלנו מחכה לכם התקינו עכשיו